Vse kategorije

Pridružite se Amensolarju in naredite
vaše podjetje bolj donosno

Postanite trgovec

predani našim partnerjem

Visoka stopnja dobička

Vaš uspeh je naš uspeh. Razvijte svoje podjetje hitreje in pridobite večji tržni delež s privlačnejšim MSRP s konkurenčno ceno in provizijami vsake prodaje Amensolarja.

Tržno moteči izdelki

Naša ekipa za raziskave in razvoj ima več kot 25 let celovitega baterija izkušnje s projektiranjem sistema. Še naprej vlagamo v vrhunsko tehnologijo in proizvodnjo sistemov za shranjevanje baterij. Z lastno proizvodno linijo in strogim nadzorom kakovosti Amensolar zagotavlja cenovno ugodne rešitve za učinkovito napajanje in zagotavlja do 5-letno garancijo za izdelke.

Zaloge in kratek dobavni rok

Medtem ko ohranjamo kratke dobavne roke za vaš zgrajen izdelek, izpolnjujemo našo zavezo k uspešnemu zastopstvu z zalogo zdrave zaloge najbolje prodajanih izdelkov za nujne potrebe.

Zaščita ozemlja

Lahko se odločite, da boste naš ekskluzivni/neekskluzivni trgovec. Amensolar še naprej raste po vsem svetu, vendar ne verjamemo v prenasičenost prodajnih mrež. Po svojih najboljših močeh si prizadevamo zagotoviti enostavne, prilagodljive in vzajemno koristne rešitve za vsa partnerstva in koncesije.

Stalna podpora

Zagotavljamo profesionalna marketinška gradiva, vključno s celotnim katalogom, podatkovnim listom o izdelku in spletno prisotnostjo z lokatorjem trgovcev in vodi neposredno do vašega podjetja, kot tudi stalno tehnično usposabljanje, odzivno poprodajno podporo, najnovejše novice o izdelkih in tehnologiji itd.

Obsežen trg

cenjenih izdelkov

povpraševanje o distribuciji in partnerstvu

Zahvaljujemo se vam za vaše zanimanje, da postanete pooblaščeni prodajalec Amensolar. Pošljite nam sporočilo tako, da izpolnite spodnji obrazec in kmalu vam bomo odgovorili.

VrhTOP